Puteți alege una din metodele de plată de mai jos:

 


Plata LA LIVRARE

 

Dacă ați optat pentru „Plata la livrare”, după apăsarea butonului „Trimite comanda” veți primi un mesaj de confirmare a comenzii la adresa de email pe care ne-ați furnizat-o în procesul de achiziție. În cazul în care în curs de câteva minute nu primiți un email de confirmare a comenzii, vă rugăm să verificați și folder-ul „Spam” din căsuța dumneavoastră de email – este posibil să regăsiți mesajul nostru acolo, dacă nu aveți adresa noastră de email introdusă în lista dumneavoastră de contacte.

Asigurați-vă ca aveți lichidități la dumneavoastră în ziua când curierul va livra produsele, în caz contrar livrarea nu poate avea loc.

Banii îi veți înmâna curierului, care vă va oferi o chitanța pentru suma respectivă. Asigurați-vă că primiți chitanța – aceasta este dovada plății.  

 


Plata prin TRANSFER BANCAR

 

În cazul în care optați pentru plata prin transfer bancar, după selectarea metodei de plată și apăsarea butonului „Trimite comanda” veți primi un email la adresa de email pe care ne-ați furnizat-o în procesul de achiziție. În cazul în care în curs de câteva minute nu primiți un email de confirmare a comenzii, vă rugăm să verificați și folder-ul „Spam” din căsuța dumneavoastră de email – este posibil să regăsiți mesajul nostru acolo, dacă nu aveți adresa noastră de email introdusă în lista dumneavoastră de contacte.

Pentru a finaliza plata, vă rugăm transferați în contul DianArt, menționat mai jos, suma totală aferentă comenzii dumneavoastră, suma pe care o veți regăsi în email-ul de confirmare a comenzii pe care l-ați primit.

 

Contul nostru în care veți transfera contravaloarea comenzii:

Cont în RON: RO 94 INGB 0000 9999 0834 4614

Cont în EURO: RO 44 INGB 0000 9999 0847 9180

Banca: ING Bank

Titular cont: S.C. DianArt & Events S.R.L.

 

Puteți transfera banii în contul DianArt:

- prin serviciile de Home Bank, online, pe care le oferă unele bănci;

- mergând la o reprezentanță a băncii dumneavoastră pentru a opera transferul bancar.

 

După efectuarea plății, vă rugăm să ne transmiteți dovada de plată la adresa noastră de email contact@dianart.eu, menționând ID-ul / numărul comenzii și numele dumneavoastră. Produsele dumneavoastră nu vor fi expediate până nu primim dovada plății.

 


Plata ONLINE cu cardul

 

În cazul în care ați selectat ca metoda de plată „Plata online”, veți fi direcționat/ă către linkul de plată online, cu cardul.

Partenerul nostru pentru operarea plăților online, MobilPay, va asigura plata dumneavoastră în condiții de siguranță.