Acest voucher cadou va fi trimis la destinatar după ce comanda dvs. a fost platită pentru.

Destinatar:

Completeaza datele celui caruia ii daruiesti voucherul cadou:

Nume destinatar:*
E-Mail destinatar:*
Numele tău:*
E-mail tău:*
Notice: Undefined variable: voucher_themes in /home/dianart/public_html/catalog/view/theme/dianart/template/account/voucher.tpl on line 68Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/dianart/public_html/catalog/view/theme/dianart/template/account/voucher.tpl on line 68 Notice: Undefined variable: error_theme in /home/dianart/public_html/catalog/view/theme/dianart/template/account/voucher.tpl on line 78
Mesaj:
(Optional)
*Suma:
(Valoarea trebuie să fie intre 50,00 LEI si 1.000,00 LEI)
Am înţeles ca voucherele cadou sunt non-rambursabile.

Voucher cadou online

Cel mai simplu mod de a oferi cadoul perfect!

Nu știi ce sa dăruiești iubitei/soției tale, mamei tale sau unei prietene dragi?

Crezi ca i-ar plăcea un accesoriu DianArt, însă nu te poți hotărî pe care să îl alegi?

Cumpără-i un voucher online cadou, și las-o pe ea sa își aleagă. Își va putea comanda exact ceea ce își dorește de pe site-ul nostru, în suma propusă.

ATENȚIE: Voucherul cadou online se poate comanda doar prin plata cu cardul.

Voucherul cadou:

  • - poate avea orice valoare cuprinsă între 50 lei și 1.000 lei
  • - îl poți cumpăra online, oricând
  • - livrarea electronică durează doar câteva minute, necesare pentru procesarea plății
  • - beneficiarul îl poate folosi imediat
  • - valoarea voucherului cadou se va scădea din valoarea totală a comenzii beneficiarului.

Accesorii la comandă

Având în vedere că fiecare accesoriu DianArt este handmade, creat cu multă atenție și dragoste pentru frumos, DianArt poate realiza și accesorii la comandă. Deși gama noastră de accesorii este destul de diversificată, este posibil să nu găsești pe site exact ceea ce îți dorești. Iubim frumusețea și suntem flexibili, iar în cazul în care te-a inspirat un produs DianArt și ți-ai dori ceva similar, putem crea special pentru tine exact ceea ce îți dorești.

Pentru crearea de accesorii la comandă, solicită o ofertă la adresa de email contact@dianart.eu, sau scrie-ne direct de la pagina de Contact. Menționează în email ce fel de accesoriu dorești – ce culori preferi, din ce flori ai dori să fie creat, ce dimensiuni ar trebui să aibă, în ce fel dorești să îl folosești/să îl porți. Noi ne vom gândi la câteva variante, și vom reveni la tine cu o propunere. Prețul și timpul de realizare depind de ceea ce dorești.

Spre exemplu, fiica ta ar putea avea nevoie de o coroniță în anumite culori pentru spectacolul de balet, sau de o curea florală de prins în talie, pentru un spectacol la școală, unde interpretează un anumit personaj. Sau poate iubita ta și-ar dori un accesoriu special, care se poate adăuga la o ținută, pentru o ocazie specială. În oricare din cazuri, poți face cadou un voucher online, iar persoana iubită va reveni cu detaliile necesare la adresa de email menționată mai sus. DianArt e încântată să creeze accesorii unice pentru oameni frumoși.