Accesorii la comandă

 

Fiecare accesoriu DianArt este handmade și este unic, creat cu multă atenție și dragoste pentru frumos. DianArt poate realiza și accesorii la comandă. Deși gama noastră de accesorii este destul de diversificată, este posibil să nu găsești pe site exact ceea ce îți dorești. În cazul în care te-a inspirat un produs DianArt și ți-ai dori ceva similar, putem crea special pentru tine exact ceea ce îți dorești.

 

Pentru crearea de accesorii la comandă, solicită o ofertă la adresa de email contact@dianart.eu, sau scrie-ne direct de la pagina de Contact. Menționează în email ce fel de accesoriu dorești – ce culori preferi, din ce flori ai dori să fie creat, ce dimensiuni ar trebui să aibă, în ce fel dorești să îl folosești/să îl porți. Noi ne vom gândi la câteva variante, și vom reveni la tine cu o propunere. Prețul și timpul de realizare depind de ceea ce dorești și de cantitatea dorită.

 

Spre exemplu, fiica ta ar putea avea nevoie de o coroniță în anumite culori pentru spectacolul de balet, sau de o curea florală de prins în talie, pentru un spectacol la școală, unde interpretează un anumit personaj.

Sau poate tu ți-ai dori un accesoriu special, care se poate adăuga la o ținută, pentru o ocazie specială din viața ta.

De ce nu, poate lucrezi în industria divertismentului, și dorești un accesoriu deosebit, unic, cu care să ieși în evidență, pe care să îl porți pe scenă sau la TV.

Sau poate ai nevoie de un accesoriu deosebit (un vitraliu pictat, o coroniță decorativă, o vază pictată, un panou floral, etc) pentru a-ți decora casa, restaurantul propriu sau locația unde organizezi un eveniment special.

În oricare din cazuri, așteptăm de la tine un mesaj cu detaliile necesare la adresa de email menționată mai sus.

 

Contactează-ne! DianArt e încântată să creeze accesorii unice pentru oameni frumoși.