Livrarea produselor cumpărate se face oriunde în tară (România), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat.

 

Timpul de livrare poate fi influențat de către disponibilitatea produselor în stoc și este cuprins intre 24 de ore și 21 zile lucrătoare. În cazul în care ați optat pentru un produs realizat „la comandă”, timpul de livrare va fi comunicat telefonic sau pe email de către un reprezentant DianArt, în termen de 24 ore după plasarea comenzii.

 

Comenzile plasate vineri după ora 15.00, sâmbătă și duminica se vor procesa în cursul zilei de luni.

 

DianArt își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor, prin contactarea clienților.

 

Valoarea maximă a obligațiilor DianArt fată de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de firma noastră de la respectivul client. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, DianArt își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

 

În cazul retururilor, costul de transport nu se returnează.

De asemenea, cheltuielile de returnare vor fi suportate de către Cumpărător.

 

După livrarea comenzii, aveți obligația de a verifica conținutul coletului.

Orice reclamație trebuie notificată în scris sau telefonic în maxim 24 de ore de la livrarea comenzii, în caz contrar nu va fi luata în considerare.

 

DianArt își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de DianArt care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

 

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună. Factura constituie contractul de vânzare/cumpărare conform legislației române în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

 

În cazul în care, din diverse motive, refuzați 3 comenzi / produse returnate, ne rezervăm dreptul de a refuza onorarea viitoarelor comenzi venite pentru aceeași adresă de livrare și același cumpărător.